About

Take Bakker

Photographer

Leuk dat je wilt weten wie er achter de camera staat.

Ik ben Take Bakker, geboren en getogen in Kampen. Sinds ik een kind was ik al gefasineerd over techniek. Ik zat dan ook regelmatig oude hardware zoals casette speler uit elkaar te schroeven. Of noem het maar slopen 😉

Na lagere school en de middelbare school gestart met een opleiding in de ICT, die ik nu afgerond heb. In het dagelijks leven ben ik dus een ICT’er, een leuk beroep waar ik uren zoet mee kan zijn. Naast mijn passie voor de IT kan ik me ook uren bezig houden met mijn auto, sport, muziek en zoals je waarschijnlijk al gezien hebt fotografie.

De fotografie is er gedeeldtelijk ingegroeid, als kleine knul ging ik regelmatig met mijn moeder & later ook mijn zus op stap om foto’s te gaan maken. In 2010 kocht ik mijn eerste camera een Canon EOS 350D. Nog geen 2 jaar later wilde ik meer en kocht een Canon 40D.

Ik vind fotografie zo gaaf omdat elke fotograaf het net iets anders doet. Heeft zijn eigen Flaire. Of dit nou is door het standpunt of door de eindbewerking van de foto het is altijd anders. Maar toch kun je van andere heel goed leren.