Fields of Folk – Zaterdag

Fields of Folk 2015

Fields of Folk is een festival dat in 2014 is gestart om het 10 jarig bestaan van de band Scrum te vieren. Het 2 daagse evenement was in 2015 weer aanwezig en ik werd uitgenodigd door Scrum om foto’s te komen maken van dit mooie evenement.

Deze 2 dagen zijn vol muziek en krampjes die te maken hebben met Folk muziek en cultuur. Alle bands en krampjes brengen zo hun eigen charme die bijdragen aan de Folk. Het hele evenement klopt kwa opzet en je waant je helemaal in de Folk cultuur.

Client:
Scrum

Location:
Music Club Kampen

URL :
Fields Of Folk
Music Club Kampen

Dag 2

Dag 2 van het Fields of Folk festival begon al vanaf de middag en liep door tot het einde van de avond. De hele dag was er muziek gewisseld tussen het hoofdpodium en het gemaakte podium in het restaurant.  Dit zorgde voor een mooie afwisseling en voor ieders een keuze om wat te doen. Natuurlijk waren de kraampjes er ook en kon daar ook nog door heen lopen.

Al met al een enorm leuke dag weer !

Fields of Folk – Zaterdag

Fields of Folk – Zaterdag

 Young North

Fields of Folk – Young North

Fields of Folk – Young North

Scott & Young & The Doggy Few Trio

Scott & Young / THE DOGGY FEW TRIO

Scott & Young / THE DOGGY FEW TRIO

Small Time Crooks

Small Time Crooks

Small Time Crooks

The Royal Spuds

The Royal Spuds

The Royal Spuds

Scrum

Scrum

Scrum

Recommended Posts
Comments
  • Janneke
    Reply

    Waanzinnige foto’s Take!
    Heel knap gedaan.

Leave a Comment

15 − 6 =