Burgers Zoo

Zo af en toe naar de dierentuin gaan vind ik heerlijk. Je kan er zo lekker rustig rondlopen en ik mag dan ook graag fotograferen. Burgers Zoo vind ik een erg mooi park om langs te gaan. Het grappige is dat hoe vaak ik er ook kom ik verveel mij er niet. Als fotograaf probeer ik altijd weer iets nieuws te zoeken. Of een object anders te benaderen als ik normaal doe.

Ik kan dat een andere stijl proberen die ik normaal gesproken niet gebruik. Het grote voordeel van het dierenpark is dat de dieren er elke keer weer zijn. Ze gaan niet weg en zijn er volgende keer nog. Natuurlijk moet je wel een beetje geluk hebben. Want ze willen niet altijd voor de camera staan.

Soms heb je gewoon wat meer geluk, deze keer was ik precies op tijd om de panters gevoerd te zien worden. En dit leverde toch wel wat mooie plaatjes op.

Burgers Zoo
Burgers Zoo 2016

Burgers Zoo 2016

Recent Posts

Leave a Comment

five − two =